Läpinäkyvä LED-näyttö

Läpinäkyvä LED-näyttö käyttää uutta ja innovatiivista tekniikkaa, jonka avulla voi muuttaa näyteikkunan digitaaliseksi mainostauluksi tai luoda tilaan uutta ilmettä. Läpinäkyvä LED-näyttö on lähes näkymätön ikkunan ulkopuolelta katsottaessa, jolloin visuaalinen efekti näyttää todella hyvältä, myös kirkkaassa auringonvalossa. Erittäin ohuen ja kevyen LED-näytön asennus ei vaadi rakenteellisia muutoksia.

Läpinäkyvä LED-näyttö sopii erinomaisesti esimerkiksi kauppakeskuksiin, myymälöihin, hotelleihin, näyteikkunoihin, asemille sekä moniin julkisiin tiloihin. Läpinäkyvä näyttö soveltuu erinomaisesti myös tilanjakajaksi.

Liikkuva kuva kiinnittää aina ohikulkijan huomion paremmin kuin staattinen kuva.

Kiinnitä huomio näyteikkunaasi

Perinteisesti näyteikkuna somistetaan tuoteasetelmilla, teippauksilla tai lisäämällä TV ikkunaan. Näiden päivittäminen on kuitenkin työlästä ja teippaukset tai TV peittävät ikkunan osin tai kokonaan, jolloin liikkeeseen ei näy sisälle, eikä liikkeestä kadulle.

Läpinäkyvä LED-näyttö ei tuki ikkunaa, kuten teippaus tai TV. Läpinäkyvyys tuo liiketilaan avaruutta ja päästää myös heleän auringonvalon liikkeeseen. Näyttöön voidaan nopeasti päivittää päivän tarjoukset sekä esittää liikkuvaa tai kolmiulotteista kuvaa. Liikkuva kuva kiinnittää ohikulkijan huomion aina tehokkaammin kuin staattinen kuva. Sisällöstä riippuen ohikulkuja voi myös nähdä liikkeeseen näytön läpi, jolloin sisään on helpompi astella.

video cannot show image

Standardikokomme

Valikoimistamme löytyy läpinäkyviä LED-näyttöjä kaikissa eri muodoissa ja malleissa. Kysy lisää mahdollisuuksista!

Läpinäkyvä LED-näyttö S

LED-näyttö S-koko: 3m²

S-kokoinen läpinäkyvä LED-näyttö sopii moneen eri paikkaan kompaktin kokonsa puolesta. Täydellinen valinta esimerkiksi julkisiin kulkuneuvoihin, kuten busseihin ja juniin. Näyttö sopii myös sisustuselementiksi vaikkapa yökerhoihin ja hotelleihin. 

LeveysxKorkeus: 1626x2000 mm
Pikselitiheys: 2,6
Resoluutio: 624x704
Katseluetäisyys: 4 m
Saatavissa useita eri pikselivälejä

Läpinäkyvä LED-näyttö M

LED-näyttö M-koko: 6,5m²

Keskikokoiselle näytälle sopivia käyttökohteita ovat kauppakeskukset, myymälät, hotellit ja muut julkiset tilat. Lisäksi näyteikkunat ja aulat, sekä lento-, rautatie- ja linja-autoasemat.

LeveysxKorkeus:3250x2000 mm
Pikselitiheys: 3,3
Resoluutio: 960x1184
Katseluetäisyys: 4 m
Saatavissa useita eri pikselivälejä

Läpinäkyvä LED-näyttö L

LED-näyttö L-koko: 28m²

Suurikokoinen näyttö sopii erityisesti isoihin tiloihin kuten kauppakeskuksiin, messukeskuksiin ja tloihin joissa on tila joka leikkaa usemman kerrosvälin. Sopii paikkoihin, missä halutaan elävöittää tilaa ja luoda jatkuvuutta.

LeveysxKorkeus: 7000x4000 mm
Pikselitiheys: 7,8
Resoluutio: 896x512
Katseluetäisyys: 10 m
Saatavissa useita eri pikselivälejäLäpinäkyvä LED-näyttö helppo asennus

Helppo asennus

Läpinäkyvän LED-näytön asennustyö on helppoa, se ei vaadi rakenteellisia toimenpiteitä, vaan säädettävien ”asennustassujen” avulla kevytrakanteinen näyttö saadaan asennettua erikokoisiin ikkunoihin. Eri näyttökokoja löytyy useita, jolloin sopiva kokovaihtoehto löytyy lähes kaikkiin ikkunoihin.

Läpinäkyvä LED-näyteikkuna Länsiautossa

Kirkas kuva

Mainoksesi näytöllä näkyy aina kirkkaana. Tehokkaat LEDit toistavat värit kirkkaana ja ovat pitkäikäisiä. Automaattinen säädin lisää kirkkautta auringolla ja illalla vastavuoroisesti laskee kirkkautta, estäen häikäisyn.

"NLS valikoitui näytön toimittajaksi, sillä se pystyi toimittamaan koko palvelun."

Anniina Savisalo, TTK

Kiinnostuitko? Laita meille viestiä!

Sisänäytön tiedot

Ulkonäytön tiedot

Urheilu- tai tapahtumanäytön tiedot

Tutustu tarkemmin läpinäkyviin näyttöihin

Läpinäkyvä LED-näyttö