Nordic Led Solutions Turku AMK Educity näyttö

Läpinäkyvä infonäyttö Turun AMK:n uudelle kampukselle

Toimitimme Turun Teknologiakiinteistölle (TTK) suurikokoisen läpinäkyvän LED-näyttökokonaisuuden, joka sijoitettiin Turun AMK:n uudelle EduCity-kampukselle.

Näyttö sijoittui kampuksen keskusaukiolle ja sen tarkoituksena on jakaa tietoa sekä rikastaa ympäristöä siinä esitettävällä sisällöllä.

”Näyttö on uusi tapa esittää tietoa ja siksi se kuvastaa hyvin meidän ideologiaamme. Haluamme olla tulevaisuuden kehityksessä mukana ja käyttää moderneja teknologioita toiminnassamme.” kertoo Anniina Salvisalo TTK:lta. ”Suuri näyttö tuo juuri sen wow-efektin, jota haimme. Tarkoituksena on muun muassa toteuttaa projekti, jossa näytöllä esitetään taidetta eri muodoissa.”

Nordic LED Solutions valikoitui näytön toimittajaksi, sillä se pystyi toimittamaan koko palvelun. Myös tekniset ratkaisut olivat yksi syy valintaan. ”Toimitus sujui hyvin. Saimme aina vastaukset mahdollisiin kysymyksiin ja eteen tulleet ongelmat selvitettiin.” Salvisalo toteaa. Salvisalo myös suosittelee Nordic LED Solutionsia jokaiselle näyttöä harkitsevalle. Työskentely oli helppoa vaikka vastaavanlaista projektia ei heidän puoleltaan ollut ennen toteutettu.

KOHDE

Edu City, Turun AMK

Tarve esittää informaatioa kampuksella oleville.
Laaja mittojen mukaan toteutettu seinä LED-moduuleista.
Voidaan esittää sisältöä tekstinä. kuvana sekä videona.
Helposti ja nopeasti muokattava sisällönhallintajärjestelmä.

"Suuri näyttö tuo juuri sen wow-efektin, jota haimme. Tarkoituksena on muun muassa toteuttaa projekti, jossa näytöllä esitetään taidetta eri muodoissa."

Anniina Savisalo TTK

Sisänäyttö Edu City
Sisänäyttö Edu City