Ulkonäytöt

Ulkonäyttö asennettuna myymälän tai liiketilan eteen on helppo tapa aktivoida asiakkaita, tehdä ajantasaista mainontaa ja auttaa asiakasta reaaliaikaisella tiedolla. Toimipisteen ulkopuolella oleva ulkonäyttö on merkki siitä, että talossa tapahtuu. Se on osa aktiivista yrityskuvaa.

Ulkonäyttöjä voidaan käyttää antamaan reaaliaikaista tietoa, autojen pysäköintiopastusta, saapumisilmoitustietoja ja suuntatietoja, jotta matkustajat saavat ajantasaista matkatietoa ja opastusta esim. terminaalin menettelyistä. LED-ulkonäyttöä voidaan käyttää teollisuusympäristössä yrityksesi henkilökunnan ja vierailijoiden tiedottamiseen tai antamaan terveys- ja turvallisuustietoja.

Tervetuloa tutustumaan LED-ulkonäyttöratkaisuihimme!

Kestävä näyttö moniin eri käyttötarkoituksiin

Pohjoisilla alueilla on tärkeää, että näyttö kestää kovatkin pakkaset eikä päästä kosteutta sisälle. Näyttömme kestävät kovissakin olosuhteissa ja voivat olla käytössä ympäri vuoden ulkotiloissa.

Ulkonäyttö soveltuu moniin eri käyttötarkoituksiin ja sen huomioarvo on vertaansa vailla. Toimitamme ulkonäyttöjä muun muassa tienvarsinäytöiksi, kauppakeskuksiin, satama-alueille opastukseen, yritysten ulkoseinäpinnoille, urheilu- ja tapahtumakeskuksiin sekä julkisiin rakennuksiin.

Upea värintoisto ja automaattinen kirkkaudensäätö tekevät ulkonäytöstä huomion keskipisteen.


"Näkyvyys näytölle on kyllä todella hyvä ja olemma tyytyväisiä toimitukseen. Kaikki eteen sattuneet ongelmat hoidettiin hyvin."

Jan Toikka, Turun Kaupunginteatterin tuotantopäällikkö

Kiinnostuitko? Laita meille viestiä!

Sisänäytön tiedot

Nordic Led Solutions seinä S kokoNordic Led Solutions seinä M kokoNordic Led Solutions seinä L koko

Ulkonäytön tiedot

LED-ulkomainosnäyttö SLED-ulkomainosnäyttö MLED-ulkomainosnäyttö L

Tutustu tarkemmin ulkonäyttöihin