Urheilunäytöt

Urheilunäytöt viimeistelevät tunnelman. Urheilunäyttöjen avulla urheilu- ja muista tilaisuuksista luodaan katsojalle unohtumaton tapahtumaelämys. Näyttöjen avulla on helppo tarjota myös yritys- ja muille yhteistyökumppaneille modernia viestintä- ja mainoskanavaa. Urheilunäytöt sopivat moniin eri käyttökohteisiin, esimerkiksi urheilukeskuksiin ja urheiluhalleihin, liikunta- ja palloiluhalleihin, raviratoihin, harrastuskeskuksiin, kentänlaitoihin, kilpailualueisiin ja moniin muihin kohteisiin.

Tervetuloa tutustumaan urheilunäyttöratkaisuihimme!

LED-näyttö parantaa tapahtumakokemusta

LED-näyttö parantaa tapahtumakokemusta, sillä näytöissämme on luonnollinen värintoisto ja korkea kontrasti, mitkä takaavat miellyttävän katseluelämyksen. Käytämme näytöissämme vain korkealaatuisia komponentteja, jotka takaavat pitkän käyttöiän ja pienen virrankulutuksen. Valikoimassamme on useita eri kokoisia näyttöjä, jotka mahdollistavat tulosten ja mainosten näkyvyyden myös kaukana oleville katsojille.

Vie tapahtumaelämys seuraavalle tasolle juuri tarpeisiisi suunnitellulla LED-näytöllä.


Tulostaulut pelikentällä

Urheilunäyttö tiivistämään tunnelmaa pelikentille

LED-näyttö soveltuu erinomaisesti tulostauluksi pelikentille, sillä niihin saa reaaliaikaisen ottelutuloksen lisäksi lisättyä esimerkiksi joukkueiden kokoonpanolistoja, yksittäisiä pelaajakortteja, ja lisäksi tauoilla pyöritettyä mainoksia tai videoita. LED-näyttöjemme laaja katselukulma takaa kaikille katsojille viihtyisän katselukokemuksen.

Urheilunäyttö Kontiolahden ampumahiihtostadionilla

Urheilunäytöt sopivat ympärivuotiseen käyttöön

Pohjoisilla alueilla on tärkeää, että näyttö kestää kovatkin pakkaset ja sisältää kosteussuojan. Näyttömme kestävät kovissakin olosuhteissa ja voivat olla siis käytössä ympäri vuoden ulkotiloissa minne vain asennettuina: seinään, katolle tai jalalla maantasalle. Räätälöimme näytöt aina käyttökohteen mukaan.


Palvelemme sinua monipuolisesti!

"Pääkriteerinä meille kumppanin valinnassa oli kilpailukykyinen hinta-laatusuhde sekä kokonaisvaltainen palvelu. NLS täytti nämä kriteerit."

Mikael Eklöf, Markkinointi- ja tapahtumajohtaja, Rauman Lukko

Kiinnostuitko? Laita meille viestiä!

Sisänäytön tiedot

Nordic Led Solutions seinä S kokoNordic Led Solutions seinä M kokoNordic Led Solutions seinä L koko

Ulkonäytön tiedot

LED-ulkomainosnäyttö SLED-ulkomainosnäyttö MLED-ulkomainosnäyttö L

Tutustu tarkemmin urheilunäyttöihin