LED-videoseinä teatterin seinällä

Suuri LED-seinäkokonaisuus Turun Kaupunginteatterille

Toimitimme Turun Kaupunginteatterille suuren LED-seinäkokonaisuuden. Näyttö on kooltaan 77 neliötä ja on siten suuressa osassa teatterin julkisivua.

Sijainniltaan näyttö on erinomaisessa paikassa Turun jokirannassa ja on tällöin myös osa kaupunkiympäristöä. Näyttö toimii kulttuuriseinänä, jossa esitetään sekä materiaalia teatterin näytelmistä, että yhteistyökumppaneiden valokuva- ja videoteoksia kaupunkilaisten iloksi.

Näytön ympäristössä on järjestetty myös erilaisia tapahtumia kuten mm. WAMin festareita ja MM-jalkapallon karsintaottelun kisakatsomo. ”Näytettiin MM-jalkapallon karsintapeli näytöltä ja noin 1500 ihmistä oli kokoontunut sitä katsomaan. Tämä tyylisiä tapahtumia varten ollaan liitetty äänikalusto näyttöön.” kertoo Jan Toikka, Turun Kaupunginteatterin tuotantopäällikkö.

”Näkyvyys näytölle on kyllä todella hyvä ja olemme tyytyväisiä toimitukseen. Kaikki eteen sattuneet ongelmat hoidettiin hyvin.” toteaa Toikka.
KOHDE

Turun Kaupunginteatteri

Paikka | Turku
Vuosi | 2017
Tekniikka | Pikselitiheys P16
Koko | 77m²

"Näkyvyys näytölle on kyllä todella hyvä ja olemme tyytyväisiä toimitukseen. Kaikki eteen sattuneet ongelmat hoidettiin hyvin."

Jan Toikka, Turun Kaupunginteatterin tuotantopäällikkö

LED-seinä Turun Kaupunginteatterissa
LED-seinä kokonaisuus Turun Kaupunginteatterissa