LED-seinä

LED-seinät ovat kehittyneet huimasti viime vuosina ja niistä on tullut yhä suositumpia monenlaisissa tiloissa, kuten auloissa, halleissa, messu- ja kokoustiloissa. Suurella pinnalla liikkuva ja elävä mainos tai esitys on todellinen katseenvangitsija, ja niiden avulla voidaan helposti välittää tietoa suurelle yleisölle tai luoda visuaalisesti vaikuttavia kokemuksia. LED-seiniemme ominaisuuksiin kuuluu esimerkiksi laaja katselukulma, luonnollinen värintoisto ja korkea kontrasti, jotka tekevät näytön katselusta miellyttävän kokemuksen.

Tarjoa visuaalisia elämyksiä luotettavalla ja energiatehokkaalla ratkaisulla.

LED-seinä on luotettava ja kestävä valinta

LED-seinä on erittäin pitkäikäinen, mikä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Suunnittelussa ja asennuksessa on tärkeää luottaa ammattilaiseen, jotta varmistetaan näytön moitteeton toimivuus ja pitkä käyttöikä. Meiltä saat LED-seinän avaimet käteen -palveluna, sillä hoidamme prosessin aina suunnittelusta asennukseen. Tarjoamme LED-näytöillemme myös huolto- ja ylläpitosopimusta.

video cannot show image

Standardikokomme

Valikoimistamme löytyy näyttöjä kaikissa eri muodoissa ja malleissa, myös epäsymmetriset näytöt. Kysy lisää!

Nordic Led Solutions seinä S koko

LED-seinä S-koko: 4,6m²

S-koko on kompaktin kokoinen LED-seinä, joka mahtuu useimpiin sijainteihin ja tuo näyttävän ilmeen tilaan. Koko sopii erityisesti pienille lavoille, toimistotiloihin, aulatiloihin ja kauppoihin.

LeveysxKorkeus: 2880x1620 mm
Pikselitiheys: 1,5
Resoluutio: 1920x1080
Katseluetäisyys: 2 m
Saatavissa useita eri pikselivälejä

Nordic Led Solutions seinä M koko

LED-seinä M-koko: 7m²

M-koko on keskikokoinen näyttö, joka on kokonsa puolesta monipuolisin käyttömahdollisuuksiltaan. Suurempi koko sopii isompiin tiloihin, kuten kauppakeskuksiin ja korkean huonekorkeuden tiloihin.

LeveysxKorkeus: 3500x2000 mm
Pikselitiheys: 2,6
Resoluutio: 1344x786
Katseluetäisyys: 4 m
Saatavissa useita eri pikselivälejä

Nordic Led Solutions seinä L koko

LED-seinä L-koko: 16,5m²

L-koon näyttö on oikea katseenvangitsija. Suuri kokoinen näyttö ottaa tilan haltuun ja se sopiikin erinomaisesti mm. esiintymislavan taustaksi, messu- ja konferenssikeskuksiin sekä muihin suurempiin tiloihin.

LeveysxKorkeus: 5500x3000 mm
Pikselitiheys: 2,6
Resoluutio: 2112x1152
Katseluetäisyys: 4 m
Saatavissa useita eri pikselivälejä


LED-seinä messuilla 2023

LED-seinä on monikäyttöinen viestintäkanava

LED-seinä sopii monenlaiseen käyttökohteeseen ja -tarpeeseen, sillä seinään voi helposti etäyhteyden avulla muuttaa sisältöä juuri tarpeeseen sopivaksi. Se soveltuu siis erinomaisesti mainosvälineeksi, elävöittämään tapahtumaa tai tiedottamiseen. Julkisissa tiloissa sitä voi käyttää kätevästi erilaisissa koulutustilaisuuksissa ja opettavaisissa videoissa. Käyttömahdollisuudet ovat siis rajattomat, sillä sisältöä voi myös ajastaa sesonkien ja kellonaikojen mukaan.

LED-seinä epäsymmetrinen

Luo näyttäviä visuaalisia kokemuksia epäsymmetrisellä LED-seinällä

Tarjoamme asiakkaillemme kaikenlaisia LED-seinäratkaisuja käyttökohteen ja- tarpeen mukaan. Saatavilla on myös epäsymmetrisiä LED-seiniä, jotka ovat innovatiivinen tapa luoda näyttäviä ja ainutlaatuisia visuaalisia kokemuksia. Niissä yhdistyy moderni teknologia ja luova suunnittelu, joka mahdollistaa näytön muotoilun erilaisiin muotoihin ja kokoihin, joita perinteisillä tasaisilla näytöillä ei voida toteuttaa. Epäsymmetriset LED-seinänäytöt tarjoavat mahdollisuuden kokeilla uusia ulkoasuja ja tehosteita, jotka antavat tilalle persoonallisuutta ja erottuvuutta.


Palvelemme sinua monipuolisesti!

LED-seinä nostaa esityksen aivan uudelle tasolle.

Kiinnostuitko? Laita meille viestiä!

Sisänäytön tiedot

Nordic Led Solutions seinä S kokoNordic Led Solutions seinä M kokoNordic Led Solutions seinä L koko

Ulkonäytön tiedot

LED-ulkomainosnäyttö SLED-ulkomainosnäyttö MLED-ulkomainosnäyttö L