Mediakuutio

Me pystymme toteuttamaan mediakuutiot ja jumbotronit täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mediakuutio voidaan rakentaa saumattomaksi ja näin maksimoida näyttöala. Mediakuution ja muiden näyttöpintojen esim. LED-mainosbannerin ohjaus voidaan tarvittaessa suorittaa samalla ohjelmalla. Mediakuutio rakennetaan elementeistä jotka sopivat myös ulkotiloihin.

Mediakuutio osana tapahtumakokemusta

Nykyaikana on lähes rajattomat valomainontamahdollisuudet, jonka ansiosta valomainontaa voidaan tehdä lähes mihin pinnalle tahansa. Mediakuutio on tästä erinomainen esimerkki, sillä kuutio antaa tarkan värintoiston ja kuvanlaadun ansiosta erinomaisen tapahtumakokemuksen. Kuutiosta hyötyvät niin tapahtuman järjestäjät kuin mainostajatkin.

Mediakuutio nostaa urheiluareenan visuaalisuuden toiseen ulottuvuuteen.


Mediakuutio asennettuna Rauman jäähalliin.

Mediakuutiolla saat käyttöösi rajattomat käyttömahdollisuudet

Mediakuutiolla on lähes rajattomat käyttömahdollisuudet, sillä ei ole mitään teknistä rajoitusta sille, mitä mediasisältöjä pinnoilla voi esittää. Kuutiota voi siis käyttää missä tahansa tapahtumissa, joita asennetussa tilassa mahdollisesti järjestetään.

Mediakuutio tunnelmanluojana.

Mediakuutio nostaa tunnelman kattoon

Mediakuutio nostaa urheilukatsomon tunnelmaa visualisuudellaan ja LED-valaistuksellaan. Oikein suunnitellut kuvat ja äänet tekevät tapahtumaelämyksestä unohtumattoman ja katsoja ei jää mistään paitsi.


Palvelemme sinua monipuolisesti!

"Pääkriteerinä meille kumppanin valinnassa oli kilpailukykyinen hinta-laatusuhde sekä kokonaisvaltainen palvelu. NLS täytti nämä kriteerit."

Mikael Eklöf, Markkinointi- ja tapahtumajohtaja, Rauman Lukko

Kiinnostuitko? Laita meille viestiä!

Sisänäytön tiedot

Nordic Led Solutions seinä S kokoNordic Led Solutions seinä M kokoNordic Led Solutions seinä L koko

Ulkonäytön tiedot

LED-ulkomainosnäyttö SLED-ulkomainosnäyttö MLED-ulkomainosnäyttö L

Tutustu tarkemmin mediakuutioihin

Mediakuutio urheiluhalleihin