Sisänäytöt

Sisänäyttö on tyylikäs ratkaisu sisätilojen viestintätarpeisiin. LED-sisänäytön avulla kuvaa, videota ja tekstiä voidaan välittää joustavasti mainoskäyttöön tai elävöittämään toimitiloja. Sisänäyttö sopii erinomaisesti esimerkiksi kauppakeskuksiin, myymälöihin, teattereihin, näyteikkunoihin, ravintoloihin sekä moniin julkisten rakennusten käyttötarpeisiin. LED-näyttö on helppo asentaa ja huoltaa.

Tervetuloa tutustumaan sisänäyttöratkaisuihimme!

LED-sisänäyttö on tyylikäs ratkaisu

LED-näyttö on tyylikäs ratkaisu mainosten elävöittämiseen. Näytön etuina ovat esimerkiksi laaja katselukulma, joka edesauttaa viestin tavoittavuutta sekä saumaton ja upea viimeistely. LED-näyttö takaa luonnollisen värintoiston ja korkean kontrastin, jotka parantavat katselukokemusta.

Visuaalinen mainonta jää parhaiten katsojan mieleen ja elävöittää tilaa


LED-sisänäyttö toimistotiloissa

LED-näyttö osana toimitilaa

LED-näyttö on erinomainen viestintäväline toimistotiloissa. LED-näyttöä voi hyödyntää tunnelmanluojana elävöittämään tilaa sekä esittelemään yritystä sekä sisäisesti työntekijöille että vierailijoille.

LED-näytön asennus ja sijoitus

Helppo asentaa ja huoltaa

Sisänäytön asennustyö on helppoa koosta riippumatta niiden kevyen ja ohuen rakenteen ansiosta. Huollamme myös kaikki asentamamme näytöt joko paikan päällä suoraan näytön edestä tai sitten kätevästi etähallinnan avulla.


Palvelemme sinua monipuolisesti!

LED-näyttö on mainio viestintäkanava ja toimii loistavasti myös mainospintana yrityksille

Kiinnostuitko? Laita meille viestiä!

Sisänäytön tiedot

Nordic Led Solutions seinä S kokoNordic Led Solutions seinä M kokoNordic Led Solutions seinä L koko

Ulkonäytön tiedot

LED-ulkomainosnäyttö SLED-ulkomainosnäyttö MLED-ulkomainosnäyttö L

Tutustu tarkemmin sisänäyttöihin