Suunnittelu

LED-näytön suunnittelu on tärkeä osa näytön onnistunutta käyttöä. Suunnittelussa tulee ottaa huomioon monia tekijöitä, kuten näytön käyttötarkoitus, sijainti, koko, pikselitiheys, sisällön muotoilu ja asennus.

Ennen kuin aloitetaan LED-näytön suunnittelu, on tärkeää selvittää näytön käyttötarkoitus ja sijainti. Esimerkiksi, onko näyttö sisä- vai ulkotilassa, missä se sijaitsee ja kuinka kaukaa sitä katsotaan. Tämä auttaa määrittämään näytön koon ja pikselitiheyden, jotka ovat tärkeitä tekijöitä näytön tarkkuuden ja selkeyden kannalta.

Kun näytön koko ja pikselitiheys on määritetty, on aika suunnitella näytön sisältö. Sisällön suunnittelussa tulee ottaa huomioon näytön muoto ja koko, jotta sisältö näkyy selkeästi ja on helposti luettavissa. On myös tärkeää valita sopiva värimaailma ja fontti, jotta sisältö erottuu näytöltä hyvin.

Lisäksi LED-näytön suunnittelussa tulee ottaa huomioon asennuspaikka ja kiinnitysmenetelmä. On tärkeää valita oikeanlainen kiinnitysmenetelmä, joka varmistaa näytön turvallisuuden ja kestävyyden. Lisäksi on huolehdittava, että näytön kaapelit ja muut liitännät ovat kunnossa, jotta näyttö toimii moitteettomasti.

LED-näyttö asiakkaan toiveiden mukaisesti avaimet käteen -periaatteella

Asiakkaan toiveiden ja tarpeiden sekä tulevan näytön asennuspaikan pohjalta laadimme sinulle tarpeitasi vastaavan ja kilpailukykyisen tarjouksen havainnekuvien kera. Tarjous pitää sisällään LED-näytön, telineen, asennuksen, mediatoistimen ja automaattisen kirkkauden säädön.

Kaikki näytöt suunnitellaan ja räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti.


LED-näytön valinta

LED-näytön käyttötarkoitus

Käyttötarkoitus

Mihin käyttötarkoitukseen LED-näyttö on? Onko näyttö tarkoitettu sisätiloihin mainosnäytöksi vai kenties ulos tienvarteen? Ensimmäinen vaihe LED-näytön suunnittelussa on tietää näytön käyttötarkoitus, sillä se määrittää näytössä käytettävän pikselivälin ja koon. Mitä kauempaa näyttöä katsotaan, sitä suurempi ovat pikseliväli ja näytön koko.

Katseluetäisyys

Katseluetäisyys

LED-näytön katseluetäisyys on usein sisänäytöissä pienempi kuin ulkonäytöissä. Katseluetäisyyttä arvioitaessa tulee miettiä ennen kaikkea näytön käyttötarkoitusta. Jos näyttöä katsotaan yli 25 metrin etäisyydeltä, pikselitiheys voi olla pienempi ja näytön tulee olla suurempi.

LED-näytön jalustarakenne

Jalustarakenne

Jalustan on tarkoitus pitää näyttö tukevasti paikallaan ja sen suunnittelussa on huomioitu näytön koko ja tuulikuorma.

LED-näytön lupa-asiat

Lupa-asiat

LED-ulkonäyttö tarvitsee toimenpideluvan, jonka saa lupapiste.fi -palvelusta. Luvan myöntäjä riippuu aina asennuspaikasta, sillä asemakaava-alueella luvan myöntää kaupunki/kunta ja asemakaava-alueen ulkopuolella luvan myöntää ELY-keskus.Palvelemme sinua monipuolisesti!

"Pääkriteerinä meille kumppanin valinnassa oli kilpailukykyinen hinta-laatusuhde sekä kokonaisvaltainen palvelu. NLS täytti nämä kriteerit."

Mikael Eklöf, Markkinointi- ja tapahtumajohtaja, Rauman Lukko

Kiinnostuitko? Laita meille viestiä!

Sisänäytön tiedot

Nordic Led Solutions seinä S kokoNordic Led Solutions seinä M kokoNordic Led Solutions seinä L koko

Ulkonäytön tiedot

LED-ulkomainosnäyttö SLED-ulkomainosnäyttö MLED-ulkomainosnäyttö L