LED-seinä Vierailukeskus Joki

Kaareutuva LED-seinä Vierailukeskus Joessa

Vierailukeskus Joen Showroomissa on uskomattomat mahdollisuudet tilankäyttöön, jossa kaikki aistit on ympäröity. Vierailukeskus Joki ei vain tarjoa näyttelytilaa, vaan kokonaisen elämyksen.

Saimme mielenkiintoisen haasteen, kun Rajupaja kysyi haluammeko olla mukana toteuttamassa Turun Teknologiakiinteistöille uuttta ja ainutlaatuista esittelytilaa. Vierailukeskus Jokeen oltiin suunnittelemassa näyttävä ja immersiivinen tila, jossa kaareva LED-seinä olisi tilan päätähti. LED-näyttö oli juuri se täydellinen ratkaisu, joka muuntelisi tilan tunnelman silmänräpäyksessä.

Rajupajalla oli projektissa kokonaisvastuu, johon kuului näytön lisäksi koko uuden tilan tekniikka videokameroineen, valaistuksineen ja äänentoistoineen. Meidän vastuullamme oli LED-seinän toimitus, asennus ja käyttöönotto. 

Näytöllä on mittaa huomattavat 22,5 metriä ja se on 3 metriä korkea. Näytön lisäksi tilaa täydentää räiskyvät, väriä vaihtavat tunnelmavalot ja huippuluokan äänentoisto. Tämä joustava näyttöratkaisu soveltuu moneen tarkoitukseen. Esimerkiksi videokonferensseissa esiintyjää voidaan kuvata yhdellä reunalla, kun taas etänä osallistuvien kasvot heijastuvat toiselle reunalle luoden vaikutelman läsnäolosta. Madollisuuksia on monia! Tila on jo kokenut tuotelanseerauksia, upeita esittelyjä ja jopa musiikkivideon kuvauksia.

LED-seinä rakennus
LED-seinä showroom