Etähallinta

LED-näyttöjen etähallinta tarkoittaa sitä, että näyttöjen sisältöä ja toimintoja voidaan hallita etänä, esimerkiksi Internetin välityksellä. Tämä mahdollistaa käyttäjille helpon ja nopean tavan päivittää, muokata ja valvoa LED-näyttöjen sisältöä, riippumatta siitä, missä näyttö sijaitsee fyysisesti.

Etähallinnan avulla voidaan myös tehdä nopeita muutoksia LED-näytön sisältöön ja ajoitukseen, mikä on erityisen hyödyllistä tapahtumien ja mainoskampanjoiden aikana. Se auttaa käyttäjiä säästämään aikaa ja vaivaa, kun he eivät tarvitse fyysisesti käydä LED-näytön luona muokatakseen sisältöä.

LED-näyttöjen etähallinta on erittäin kätevä ja hyödyllinen ominaisuus yrityksille, jotka käyttävät LED-näyttöjä mainontaan, tapahtumiin ja tiedon jakamiseen. Se mahdollistaa tehokkaan ja nopean tavan päivittää ja valvoa näytön sisältöä mistä tahansa.


Etähallinnan avulla käyttäjät voivat päivittää ja hallita näytön sisältöä reaaliajassa mistä tahansa.Palvelemme sinua monipuolisesti!

"Suuri näyttö tuo juuri sen wow-efektin, jota haimme. Tarkoituksena on muun muassa toteuttaa projekti, jossa näytöllä esitetään taidetta eri muodoissa."

Anniina Savisalo, TTK

Kiinnostuitko? Laita meille viestiä!

Sisänäytön tiedot

Nordic Led Solutions seinä S kokoNordic Led Solutions seinä M kokoNordic Led Solutions seinä L koko

Ulkonäytön tiedot

LED-ulkomainosnäyttö SLED-ulkomainosnäyttö MLED-ulkomainosnäyttö L