LED-lattia

LED-lattia on itsessään hyvin ikoninen näky, joka ei ole menettänyt viehätystään vuosien aikana. Lattia luo todellisen wow-hetken, kun tilaan saapuva näkee lattian, jossa on mielenkiintoinen pinta tai vaihtuva tekstuuri. LED-lattia voi näyttävyyden lisäksi olla myös opaste, jota seuraamalla kulkija osaa lähteä oikeaan suuntaan.

Erittäin näyttävän kokonaisuuden saa aikaiseksi, kun lattian yhdistää LED-seinään. Tällöin näytön mahdollisuudet moninkertaistuvat. Miltä näyttäisi vesiputous, josta vesi jatkaa matkaa lattiaa pitkin? Mahdollisuuksia on rajattomasti!

LED-lattia on erittäin kestävästä ja lujasta paneelista valmistettu lattia, joka kestää isommankin väkijoukon painon, jolloin sen rikkoutumisesta ei ole pelkoa. Lattian ansiosta pystyt luomaan elävän, kiinnostavan ja sopivan tunnelman nopeasti tilaan.


LED-lattia korkealla.

LED-lattialla on mahdollista luoda upea ja yhtenäinen tunnelma tilaan kuin tilaan nopeasti. 


LED-lattia tanssilattiana.

Viihdytä LED-tanssilattialla

LED-tanssilattia on itsessään ikoninen näky, joka tuo halutun wow-efektin jokaiselle tilassa vierailevalle. Lattia houkuttelee tanssimaan ja siihen on mahdollista luoda erilaisia pelejä, joita lattialla olevat voivat pelata. Miten olisi esimerkiksi uusien tanssiaskelien opetteleminen LED-näytöltä? Kylmäpäille myös korkeat paikat ovat huima näky.

LED-lattian käyttömahdollisuudet ovat rajattomat ja tunnelman vaihtaminen kappaleiden välillä on nopeaa ja helppoa.

LED-lattia messuilla.

Erotu messuilla LED-lattialla

Messuilla on tärkeää erottua muista ja saada kävijöitä osastolle. LED-lattia on juuri sellainen show stopper, jota harva messukävijä on nähnyt ja josta on helppo aloittaa jutustelu. Lattialla voi myös etsittää visuaalisesti, kuinka esimerkiksi johdotukset menevät laitteesta toiseen tai kuinka lattialämmityskaapelin asennus tapahtuu.

Muunna käytävä elämykseksi LED-lattialla

Tavallinen käytävä saa aivan uuden ilmeen, kun sen lattiaan asennetaan LED-paneeleja! Teeman vaihto onnistuu käden käänteessä tai erilaisten opasteiden asettaminen siihen on myös mahdollista. Esimerkiksi kylpylähotelleissa altaalle löytää, kun seuraa lattiassa uiskentelevia kilpikonnia. Erilaisissa kokous- ja messukeskuksissa on mahdollista luoda tilassa olevan tapahtuman mukaan opasteita ja luoda yrityksen teeman mukainen väritys.

Käytävä voi olla minkä tahansa muotoinen, sillä se kootaan paneeleista, mikä myös mahdollistaa epäsäännölliset muodot. LED-lattia voi vaikka yhdistyä lankkulattiaan luoden vinon kalanruotokuvion.

LED-lattia käytävällä.

LED-lattialla voi luoda jännittäviä ympäristöjä ja viedä asiakas vaikka pilvenpiirtäjän katolle.
Se on wow-hetki.

Kiinnostuitko? Laita meille viestiä!

Sisänäytön tiedot

Nordic Led Solutions seinä S kokoNordic Led Solutions seinä M kokoNordic Led Solutions seinä L koko

Ulkonäytön tiedot

LED-ulkomainosnäyttö SLED-ulkomainosnäyttö MLED-ulkomainosnäyttö L

Tutustu tarkemmin LED-lattioihin