Opastenäyttö sisätiloihin

Opastenäyttö lisää liikenteen opastamisen, ohjaamisen sekä tiedottamisen tehokkuutta. Ne tekevät siitä myös reaaliaikaista, jolloin nopeasti muuttuviin tilanteisiin pystytään reagoimaan välittömästi etäyhteydellä. LED-näyttöihin perustuvia opastejärjestelmiä käytetään laajalti esimerkiksi teollisuuslaitoksissa, logistiikkakeskuksissa, parkkihalleissa, satama-alueilla sekä lentoasemilla.

LED-opastenäytöillä sisätiloissa voidaan näyttää monenlaista sisältöä, kuten opasteita, ajankohtaisia tiedotteita ja esim. vaaratilanteita. LED-näytöt ovat erittäin energiatehokkaita ja niillä on monia käyttötapoja, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Informoi ja opasta tehokkaasti

LED-näytöt ovat erittäin kirkkaita ja selkeitä, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan suurille ja vilkkaasti liikennöidyille terminaaleille, lentokentille ja juna-asemille, missä on paljon ihmisiä ja paljon tietoa jaettavana. LED-näytöt ovat myös helppoja päivittää ja muokata, mikä helpottaa henkilökunnan työtä.

LED-opastenäytöt sopivat erinomaisesti myös tiedotusnäytöiksi, sillä niillä voidaan näyttää monenlaista tietoa, kuten uutisia, sääennusteita, aikatauluja ja tiedotteita. Näyttöjä voidaan myös käyttää esimerkiksi messuilla, konferensseissa ja tapahtumissa tiedon jakamiseen.

Visuaalinen opastus selkeyttää ja helpottaa tiedottamista.


Opastenäyttö satamassa.

LED-opastenäyttö satamaan

LED-opastenäytöt ovat tärkeä osa terminaalien toimintaa. Niillä voidaan näyttää lähtöselvitystiedot, lähtö- ja saapumisajat, porttinumerot ja muut matkustajia koskevat tiedot. Lisäksi näyttöjä voidaan käyttää informoimaan matkustajia mahdollisista viivästyksistä, peruutuksista tai muista muutoksista aikatauluissa.

Opastenäyttö länsiterminaalissa

LED-opastenäyttö asioinnin nopeuttamiseen

LED-opastenäyttö soveltuu moniin eri käyttökohteisiin ja -tarkoituksiin. Opastenäytöillä voidaan luoda erilaisia opasteita, kuten käytävien opasteita, hissien opasteita, ovien opasteita ja karttoja. LED-näytöt ovat erittäin helppoja päivittää, joten ne ovat erinomainen valinta esimerkiksi suurissa kauppakeskuksissa, lentokentillä ja sairaaloissa.


LED-opastenäyttöjä voidaan käyttää moniin eri käyttötarkoituksiin tiedottamisen lisäksi ja monissa erilaisissa kohteissa.

Kiinnostuitko? Laita meille viestiä!

Sisänäytön tiedot

Nordic Led Solutions seinä S kokoNordic Led Solutions seinä M kokoNordic Led Solutions seinä L koko

Ulkonäytön tiedot

LED-ulkomainosnäyttö SLED-ulkomainosnäyttö MLED-ulkomainosnäyttö L

Tutustu tarkemmin opastenäyttöihin sisätiloissa