Opastenäyttö sisätiloihin

Opastenäyttö lisää liikenteen opastamisen, ohjaamisen sekä tiedottamisen tehokkuutta. Ne tekevät siitä myös reaaliaikaista, jolloin nopeasti muuttuviin tilanteisiin pystytään reagoimaan välittömästi etäyhteydellä. LED-näyttöihin perustuvia opastejärjestelmiä käytetään laajalti esimerkiksi teollisuuslaitoksissa, logistiikkakeskuksissa, parkkihalleissa, satama-alueilla sekä lentoasemilla.

LED-opastenäytöillä sisätiloissa voidaan näyttää monenlaista sisältöä, kuten opasteita, ajankohtaisia tiedotteita ja esim. vaaratilanteita. LED-näytöt ovat erittäin energiatehokkaita ja niillä on monia käyttötapoja, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Informoi ja opasta tehokkaasti

LED-näytöt ovat erittäin kirkkaita ja selkeitä, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan suurille ja vilkkaasti liikennöidyille terminaaleille, lentokentille ja juna-asemille, missä on paljon ihmisiä ja paljon tietoa jaettavana. LED-näytöt ovat myös helppoja päivittää ja muokata, mikä helpottaa henkilökunnan työtä.

LED-opastenäytöt sopivat erinomaisesti myös tiedotusnäytöiksi, sillä niillä voidaan näyttää monenlaista tietoa, kuten uutisia, sääennusteita, aikatauluja ja tiedotteita. Näyttöjä voidaan myös käyttää esimerkiksi messuilla, konferensseissa ja tapahtumissa tiedon jakamiseen.LED-opastenäyttöjä voidaan käyttää moniin eri käyttötarkoituksiin tiedottamisen lisäksi ja monissa erilaisissa kohteissa.

Kiinnostuitko? Laita meille viestiä!

Sisänäytön tiedot

Nordic Led Solutions seinä S kokoNordic Led Solutions seinä M kokoNordic Led Solutions seinä L koko

Ulkonäytön tiedot

LED-ulkomainosnäyttö SLED-ulkomainosnäyttö MLED-ulkomainosnäyttö L

Tutustu tarkemmin opastenäyttöihin sisätiloissa