LED-tulostaulu

LED-tulostaulu tekee urheiluelämyksestä unohtumattoman, kun taulu päivittää urheilutulokset reaaliaikaisesti ja pitää katsojat ajan tasalla kilpailusta. LED-näyttömme soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön, joten ne voivat olla ympärivuotisessa käytössä. Yhteistyökumppanimme voi tarjota nykyaikaiset ja uusimmat pelikello- ja tulospalvelut.

LED-tulostaulut tiivistämään tunnelmaa pelikentille

LED-näyttö soveltuu erinomaisesti tulostauluksi pelikentille, sillä niihin saa reaaliaikaisen ottelutuloksen lisäksi lisättyä esimerkiksi joukkueiden kokoonpanolistoja, yksittäisiä pelaajakortteja, ja lisäksi tauoilla pyöritettyä mainoksia tai videoita. LED-näyttöjemme laaja katselukulma takaa kaikille katsojille viihtyisän katselukokemuksen.

Tulostaulu pysyy nopeiden urheilijoiden tahdissa reaaliaikaisella sisällöllään.


Mediakuutio tulostauluna

LED-näyttö parantaa tapahtumakokemusta

LED-näyttö parantaa tapahtumakokemusta, sillä näytöissämme on luonnollinen värintoisto ja korkea kontrasti, mitkä takaavat miellyttävän katseluelämyksen. Käytämme näytöissämme vain korkealaatuisia komponentteja, jotka takaavat pitkän käyttöiän ja pienen virrankulutuksen. Valikoimassamme on useita eri kokoisia näyttöjä, jotka mahdollistavat tulosten ja mainosten näkyvyyden myös kaukana oleville katsojille.

Urheilunäyttö Kontiolahden ampumahiihtostadionilla

LED-tulostaulut soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön

Pohjoisilla alueilla on tärkeää, että näyttö kestää kovatkin pakkaset eikä päästä kosteutta sisälle. Näyttömme kestävät kovissakin olosuhteissa ja voivat olla käytössä ympäri vuoden ulkotiloissa minne vain asennettuina: seinään, katolle tai jalalla maantasalle. Räätälöimme näytöt aina käyttökohteen mukaan.


Palvelemme sinua monipuolisesti!

LED-näyttö on helposti hallittava etäyhteyden avulla ja tämä tekee siitä hyvän työkalun monenlaisten materiaalien esittämiseen. Näyttö on luonnollisesti myös iso osa tapahtuma-alueen ilmettä.

Kiinnostuitko? Laita meille viestiä!

Sisänäytön tiedot

Nordic Led Solutions seinä S kokoNordic Led Solutions seinä M kokoNordic Led Solutions seinä L koko

Ulkonäytön tiedot

LED-ulkomainosnäyttö SLED-ulkomainosnäyttö MLED-ulkomainosnäyttö L

Tutustu tarkemmin LED-tulostauluihin

LED-tulostaulu