Laitanäyttö

LED-laitanäyttö on tehokas ja nykyaikainen ratkaisu urheiluhallin visuaalisen viestinnän tarpeisiin. Laitanäytön avulla välität tunnelmaa ja innostat katsojia esimerkiksi otteluissa, kilpailuissa tai konserteissa. Voit tarjota katsojille mainoksia, animaatioita ja videoita sekä ajastaa ne kellonajan mukaan tapahtumaelämyksen maksimoimiseksi.

Laitanäytön etuina ovat niiden kirkkaus, energiatehokkuus ja pitkä käyttöikä, joiden ansiosta LED-näyttö palvelee tarpeitasi pitkään ja tarjoaa kaikkien tapahtumakonseptien ajan juuri haluamaasi sisältöä.

Hallitse tapahtumaa sujuvasti

LED-laitanäyttöä voidaan käyttää myös tapahtumien hallintaan, kuten opastamaan ihmisiä oikeisiin paikkoihin, ilmoittamaan muutoksista aikatauluissa tai antamaan turvallisuusohjeita. LED-näyttö voi toimia tehokkaana tiedotusvälineenä tapahtumien organisoinnissa ja sujuvuuden varmistamisessa.

LED-laitanäyttö parantaa katsojakokemusta, tarjoaa mainostuloja ja edistää fanien osallistumista tapahtumiin.


LED-laitanäyttö Ideaparkissa

Osallista fanit LED-laitanäytön avulla

LED-laitanäyttö voi tarjota interaktiivisia ominaisuuksia, jossa yleisö osallistua tapahtumaan. Fanien viestit, valokuvat tai some-hashtagit voidaan myös näyttää LED-näytöllä, mikä lisää fanien osallistumista ja sitoutumista tapahtumaan.

LED-mainosnäyttö jäähallissa

Mainosta ja sponsoroi LED-laitanäytöllä

LED-laitanäyttö voi toimia tehokkaana mainospintana urheiluhallissa. Mainoksia ja sponsoriominaisuuksia voidaan näyttää LED-näytöllä otteluiden tai tapahtumien välissä tai pelitapahtuman aikana. Tämä tarjoaa mahdollisuuden mainostajille ja sponsoreille lisätä näkyvyyttään sekä sitouttaa yleisöä.


Palvelemme sinua monipuolisesti!

LED-näytöt ovat olennainen osa urheiluhalleja, niillä voi esittää erilaisia sisältöjä jotka elävöittävät pelin tapahtumia.

Kiinnostuitko? Laita meille viestiä!

Sisänäytön tiedot

Nordic Led Solutions seinä S kokoNordic Led Solutions seinä M kokoNordic Led Solutions seinä L koko

Ulkonäytön tiedot

LED-ulkomainosnäyttö SLED-ulkomainosnäyttö MLED-ulkomainosnäyttö L

Tutustu tarkemmin laitanäyttöihin

LED-laitanäyttö