Ulkomainosnäyttö

Ulkomainosnäyttö vangitsee katseen missä tahansaa. Mainoksen avulla tavoitat asiakkaasi ja saavutat myös uusien asiakasryhmien huomion. Nykyaikaiset LED-näytöt ovat teknisiltä ominaisuuksiltaan erinomaisia normaalissa mainoskäytössä, mutta ne soveltuvat erinomaisesti myös ulkomainoskäyttöön ympärivuotisesti. Näytön avulla voidaan välittää joustavasti haluttua informaatiota: kuvaa, videota ja tekstiä. Ulkomainosnäytön sisältöä voi kätevästi päivittää verkon yli ja niitä voidaan muuttaa tarvittaessa nopeasti, esimerkiksi eri vuorokauden aikoina voidaan ajastaa eri mainokset.  

Mainosta näyttävästi

LED-mainosnäyttö vangitsee katseen ja sen avulla on helppo aktivoida asiakkaita ja tehdä ajantasaista mainontaa. Ulkomainosnäyttö voidaan sijoittaa lähes minne tahansa, esimerkiksi liiketilan tai myymälän eteen, seinälle, katolle tai minne se parhaiten sopii parantamaan yrityskuvaa. 

Mainosnäyttö liiketilan seinällä on nopeasti huomion keskipisteenä.


Suosituimmat näyttökokomme

Ulkomainosnäyttöjä löytyy useissa eri muodoissa ja kokoluokissa, myös epäsymmetriset näytöt ovat mahdollisia. Kysy näistä lisää!

LED-ulkomainosnäyttö S

Ulkomainosnäyttö S-koko: 7m²

S-kokoinen LED-mainosnäyttö sopii monipuolisiin käyttökohteisiin. Näyvyys on hyvä myös aurinkoisella säällä ja sopii hyvin informaation jakoon ja tiedotukseen. S-koko on oiva valinta ensimmäiseksi näytön hankinnaksi ja sopii erityisesti pienempiin julkisivuihin.

LeveysxKorkeus: 3500x2000 mm
Pikselitiheys: 4,8
Resoluutio: 728x416
Katseluetäisyys: 5 m
Saatavissa useita eri pikselivälejä

LED-ulkomainosnäyttö M

Ulkomainosnäyttö M-koko: 15m²

M-koon LED-mainosnäyttömme on suosituin kokomme. Se sopii suurimpaan osaan rakennuksia ja sopii monipuolisesti erilaisten sisältöjen esittämiseen. M-koko sopii kauppoihin, keskikokoisiin toimitiloihin sekä muihin rakennuksiin sisäänköyntien ja parkkipaikkojen tiedotukseen.

LeveysxKorkeus: 5120x2880 mm
Pikselitiheys: 6,7
Resoluutio: 768x432
Katseluetäisyys: 15 m
Saatavissa useita eri pikselivälejä

LED-ulkomainosnäyttö L

Ulkomainosnäyttö L-koko: 26m²

Valintasi on L-koko kun haluat säväyttää. Suuren kokonsa vuoksi näyttö on katseenvangitsija ja on suuressa osassa rakennuksen julkisivua. Sisällön kanssa voi olla luova ja esittää taidetta tai muita videoita. Sopii mm. teattereihin, museoihin ja messukeskuksiin.

LeveysxKorkeus: 6720x3840 mm
Pikselitiheys: 10
Resoluutio: 672x384
Katseluetäisyys: 20 m
Saatavissa useita eri pikselivälejä

Ulkonäyttö Tammistossa

Ulkomainosnäyttö monipuoliseen käyttöön

LED-näytöissämme on automaattinen kirkkaudensäätö ja korkea kontrasti, joten niiden kuva näkyy kirkkaasti ja tarkasti mihin vuorokauden aikaan tahansa eikä rasita silmiä. Laajan katselukulman ansiosta asiakas näkee mainoksen lähes mistä tahansa. Käytämme LED-näytöissämme korkealaatuisia komponentteja, jotka takaavat pitkän käyttöiän ja pienen virrankulutuksen.

Nordic Led Solutions Viherlassila ulkonäyttö

Kestää Suomen olosuhteita

Pohjoisilla alueilla on tärkeää, että näyttö kestää kovatkin pakkaset ja sisältää kosteussuojan. Näyttömme kestävät kovissakin olosuhteissa ja voivat olla siis käytössä ympäri vuoden ulkotiloissa minne vain asennettuina: seinään, katolle tai jalalla maatasolle.


Palvelemme sinua monipuolisesti!

Rakennuksen julkisivu on oiva paikka asentaa LED-mainosnäyttö.
Ison seinän hyödyntäminen on järkevää varsinkin, jos sen suunta on vilkkaasti liikennöidylle alueelle.

Kiinnostuitko? Laita meille viestiä!

Sisänäytön tiedot

Nordic Led Solutions seinä S kokoNordic Led Solutions seinä M kokoNordic Led Solutions seinä L koko

Ulkonäytön tiedot

LED-ulkomainosnäyttö SLED-ulkomainosnäyttö MLED-ulkomainosnäyttö L

Tutustu tarkemmin ulkomainosnäyttöihin

Ulkomainosnäyttö M-koko, 15m²