Tienvarsinäyttö

Hyvin sijoitettu tienvarsinäyttö on joustava ja näyttävä ulkomainonnan väline, jonka huomioarvo on vertaansa vailla. Nykyaikainen tienvarsinäyttö mukautuu vallitsevaan valaistukseen, joten se ei pimeässä häikäise eikä valaise häiritsevästi, mutta toimii kirkkaassakin päivänvalossa halutulla tavalla.

Toimittamamme näytöt ovat huippuluokkaa ja toimivat Suomen haastavissa olosuhteissa niin pakkasessa, sateessa kuin kesähelteessä. Toimitamme näytöt avaimet käteen periaatteella valmiille perustukselle, sisältäen näytön, telineen, jalan, asennuksen ja mediatoistimen. Kauttamme saat myös helppokäyttöisen suomalaisen sisällönhallintajärjestelmän. Voimme tehdä yksi- tai kaksipuoleisen tienvarsinäytön.

Liikkuva kuva pysäyttää huomion

Liikkuva kuva kiinnittää aina ohikulkijan huomion. Tienvarsinäyttöihin saa monipuolisesti sekä kuva- että videosisältöjä, jonka ansiosta voit suunnitella sisällön juuri tarpeesi mukaan. Näytöissämme on luonnollinen värintoisto, korkea kontrasti sekä tarkka resoluutio, jotka takaavat miellyttävän katselukokemuksen. Korkealaatuiset komponentit takaavat pitkän käyttöiän. 

Voit valita näyttösi vakiomalleistamme tai räätälöimme ratkaisun haluamasi mukaan.

Tienvarsinäyttö on näyttävä ulkomainonnan väline, jonka valaistus mukautuu vallitsevaan valoon


Standardikokomme

Meiltä löytyy näyttöjä useissa eri muodoissa ja kokoluokissa. Myös useampaan suuntaan osoittavat näytöt löytyvät meiltä. Kysy lisää!

Tienvarsinäyttö S-koko

Tienvarsinäyttö S-koko: 7m²

S-kokoinen LED-tienvarsinäyttö sopii moneen eri paikkaan kompaktin kokonsa puolesta. Se on sopiva valinta pienempien kulkureittien varsille, pysäköintialueille sekä rakennusten sisäänkäyntien läheisyyteen.

LeveysxKorkeus: 3500x2000 mm
Pikselitiheys: 4,8
Resoluutio: 728x416
Katseluetäisyys: 5 m
Saatavissa useita eri pikselivälejä


Tienvarsinäyttö M-koko

Tienvarsinäyttö M-koko: 15m²

M-kokoinen LED-näyttö on kokonsa puolesta monikäyttöisin vaihtoehto. Sen näkyvyys riittää pitkän katseluetäisyyden päähän ja on loistava informaation jakoon. Täydellinen valinta esimerkiksi teiden varsille ja suurempiin kiinteistöihin.

LeveysxKorkeus: 5120x2880 mm
Pikselitiheys: 6,7
Resoluutio: 768x432
Katseluetäisyys: 15 m
Saatavissa useita eri pikselivälejä


Tienvarsinäyttö L-koko

Tienvarsinäyttö L-koko: 26m²

L-kokoinen LED-näyttö on näyttävä ilmestys ja näkyy myös kauas. Kirkas ja suuri kuva-ala mahdollistaa monipuolisesti eri sisältöjen esittämisen. L-koko sopii erityisesti moottoriteiden varsille ja suurille piha-alueille.

LeveysxKorkeus: 6720x3840 mm
Pikselitiheys: 10
Resoluutio: 672x384
Katseluetäisyys: 20 m
Saatavissa useita eri pikselivälejä


Tienvarsinaytto Manhattanilla.

Tienvarsinäyttö kestää monenlaisia sääolosuhteita

LED-tienvarsinäyttö kestää monenlaisia sääolosuhteita ja vallitsevia kirkkauksia. Näytöt ovat kovalla auringonpaisteellakin kirkkaita katseenvagitsijoita, sillä kirkkaus säätyy automaattisesti ja voidaan ajastaa yöksi pimentymään. Kosteussuojan ansiosta näytöt kestävät sateet ja kovat pakkaset, joten ne soveltuvat erinomaisesti ympärivuotiseen käyttöön myös pohjoisessa.

LED-tienvarsinäyttö Docukselle

Viesti ekologisesti tienvarsinäytöllä

Tienvarsinäytöt ovat ekologinen tapa viestiä, sillä sisällön päivittäminen sekä kuviin että videoihin on vaivatonta ja onnistuu helposti etänä. Voit hallita samanaikaisesti useita näyttöjä useilla paikkakunnilla. Mikä olisikaan enää helpompi ja nopeampi tapa mainostaa omaa liiketoimintaa?


Palvelemme sinua monipuolisesti!

”Olemme olleet kaiken kaikkiaan tyytyväisiä ja on todellakin vastannut meidän käyttötarpeita.”

Pasi Pohjoismäki, Jämsän Yrittäjät ry

Kiinnostuitko? Laita meille viestiä!

Sisänäytön tiedot

Nordic Led Solutions seinä S kokoNordic Led Solutions seinä M kokoNordic Led Solutions seinä L koko

Ulkonäytön tiedot

LED-ulkomainosnäyttö SLED-ulkomainosnäyttö MLED-ulkomainosnäyttö L

Tutustu tarkemmin tienvarsinäyttöihin

Tienvarsinäyttö keskikokoinen