LED-näytön sisällönhallintaohjelmisto

LED-näytöt ovat erittäin monipuolisia ja tehokkaita työkaluja, joilla voi esittää erilaisia sisältöjä ja viestejä. Niiden avulla voidaan esimerkiksi luoda silmiinpistäviä mainoksia, viihdyttävää sisältöä tapahtumiin tai visuaalisia efektejä lavalle tai näyttämölle. LED-näytöillä voi myös välittää tärkeitä tiedotteita ja ohjeita julkisilla paikoilla tai yrityksen tiloissa.

Näytöillä voidaan esittää erilaisia formaatteja, kuten videoita, kuvia, animaatioita ja tekstejä, ja ne ovat erinomainen tapa välittää tietoa ja herättää huomiota. LED-näytöt ovat myös energiatehokkaita.

LED-näytöillä on myös mahdollisuus muokata ja päivittää sisältöä reaaliaikaisesti, jolloin viestit ja tiedotteet saadaan nopeasti ja helposti päivitettyä. Lisäksi LED-näytöillä voidaan luoda näyttäviä kokonaisuuksia yhdistämällä useampia näyttöjä yhteen.

Kysy neuvoa sisällön suunnitteluun

LED-näytöllä esitettävän sisällön suhteen kannattaa noudattaa tiettyjä lainalaisuuksia ja annamme asiakkaillemme asiaan liittyviä neuvoja ja ohjeita. Mainosmyynnin voi hoitaa joko kokonaan itse, ulkoistaa mediamyyntiyritykselle tai myydä itse ja täydentää valtakunnallisella mainonnalla mediamyyntiyrityksen avulla.

Mielessä kannattaa pitää:

  • Tee formaatin mukainen sisältö
  • Käytä liikettä. Liikkuva kuva herättää paremmin huomiota kuin staattinen kuva.
  • Less is more! Pelkistä sisältö olennaiseen
  • Käytä värejä, mutta vältä valkoista
  • Näytöissämme on automaattinen kirkkaudensäätö

Sisällönhallintaohjelmistot

LED-näyttöjen sisällönhallintaohjelmistot on suunniteltu helpottamaan LED-näyttöjen sisällön luomista, muokkaamista ja hallintaa. Ne mahdollistavat käyttäjien luoda ja näyttää dynaamista ja tehokasta sisältöä LED-näytöissä, joka voi sisältää kuvia, videoita, tekstiä ja animaatioita.

LED-näyttöjen sisällönhallintaohjelmistot tarjoavat useita ominaisuuksia, kuten suoratoiston mahdollisuus, joka antaa käyttäjien ladata sisältöä suoraan Internetistä, helpon sisällön suunnittelun ja muokkauksen käyttäen käyttöliittymää ja mahdollisuuden suunnitella useita kampanjoita, joka auttaa käyttäjien ajoittamaan ja hallitsemaan sisältöä tehokkaasti.

Mediakuutio Kivikylän Areenalla
LED-näytön ylläpito ja etähallinta

Käyttämämme sisällönhallintaohjelmistot

Sisällön lataaminen LED-näytölle voidaan suorittaa helposti selainpohjaisilla ohjelmistoilla kuten: Qdigital Signage, iDiD, Firstview, Smartsign. Mainosten asettaminen ohjelmistoilla on helppoa, sillä ensin halutut sisällöt ladataan, tehdään soittolista ja julkaistaan se näytölle.

Näytön läheisyydessä oleva mediatoistin on netin välityksellä yhteydessä pilvipalveluun ja lataa valmiit sisällöt sieltä näytölle.

LED-näytön hallintajärjestelmä

LED-näyttöjen sisällönhallintajärjestelmien ominaisuudet ja toiminnot vaihtelevat eri valmistajien välillä, mutta ne ovat yleensä helppokäyttöisiä ja skaalautuvat organisaation tarpeiden mukaan. Ne voivat auttaa käyttäjiä säästämään aikaa ja vaivaa luomalla dynaamista sisältöä helposti ja nopeasti.

LED-näyttöjärjestelmän kuvaus


Palvelemme sinua monipuolisesti!

"Näkyvyys näytölle on kyllä todella hyvä ja olemme tyytyväisiä toimitukseen. Kaikki eteen sattuneet ongelmat hoidettiin hyvin."

Jan Toikka, Turun Kaupunginteatterin tuotantopäällikkö

Kiinnostuitko? Laita meille viestiä!

Sisänäytön tiedot

Nordic Led Solutions seinä S kokoNordic Led Solutions seinä M kokoNordic Led Solutions seinä L koko

Ulkonäytön tiedot

LED-ulkomainosnäyttö SLED-ulkomainosnäyttö MLED-ulkomainosnäyttö L