Leasing-rahoitus

Leasing on erinomainen vaihtoehto, kun haluat jaksottaa hankintakulujasi pidemmälle ajanjaksolle, et halua sitoa laitteisiin pääomaa, tai tarvitset tuotteita, joihin kassavarat eivät hankintahetkellä riitä.

Yhteistyökumppaninne GRENKE käsittelee rahoitushakemukset ja tekevät päätökset henkilökohtaisesti hakijayrityksen tilanteeseen tutustuen, yrityksen koosta ja markkina-asemasta riippumatta. Yritys rahoittaa myös uusia yrityksiä ja toiminimiä. Leasing-sopimus voi sisältää myös käyttöönottokustannukset, lisätarvikkeet ja toimituskulut.

Kun liiketoimintasi uudistuu ja kasvaa, leasing-rahoituksella saat joustavasti käyttöösi ajanmukaiset tuotteet tukemaan yrityksesi liiketoimintaa. Leasingissa vuokrattava kohde toimii lähtökohtaisesti ainoana vakuutena rahoitukselle. Asiakkaana saat tarvitsemat tuotteet heti käyttöön kiinteää kuukausimaksua vastaan ja sitoudut GRENKEen leasingkauden ajaksi.

Vuokrasopimuksen jälkeen asiakas voi lunastaa näytön itselleen 5 %:lla kauppasumman arvosta tai jatkaa vuokraamista. Leasing kirjataan kuluksi, eikä se rasita tasetta.


Leasing ei rasita yrityksen kassaa

Hankintojen käyttöönottokustannukset, kuten asennus-, toimitus- tai koulutuskulut voidaan liittää leasing-sopimukselle. Saat myös tarvittaessa eri sopimusten laskut meiltä yhtenä koontilaskuna, mikäli teette hankintoja useilta eri toimittajilta. Tämä vähentää työtä laskujen käsittelyssä.

LED-mainosnäytön hankkiminen on helppoa ja turvallista leasing-rahoituksella. Pääoma vapautuu muihin investointeihin ja kiinteä kuukausimaksu helpottaa ennakointia. Sopimus tehdään rahoitusyhtiön kanssa, jotka tarjoavat useita erilaisia rahoitusmalleja. Rahoitusyhtiömme tekee nopeasti rahoituspäätöksen, joko 100 % leasing -tai pienellä käsirahalla.

Rahoituksen kulu on GRENKEllä kiinteä, joten vuokran kuukausierät pysyvät samansuuruisina koko sopimuskauden ajan.


GRENKE yrityksenä

GRENKEn leasing-rahoitus sopii yrityksille, yhdistyksille, toiminimille ja julkishallinnon asiakkaille riippumatta rahoituksen koosta tai rahoitettavista tuotteista. Heiltä saat paikallista palvelua räätälöitynä tarpeesi mukaan. GRENKE toimii yli 30 maassa.

Paikalliset toimistot löydät Vantaalta, Turusta, Jyväskylästä sekä Oulusta.
Grenke leasing-yritys

Palvelemme sinua monipuolisesti!

"Olemme olleet tyytyväisiä projektin kulkuun ja olemme olleet tämän jälkeenkin toteuttaneet erilaisia projekteja NLS:n kanssa."

Haimi Aaltonen, Visiopalo perustaja ja yrittäjä

Kiinnostuitko? Laita meille viestiä!

Sisänäytön tiedot

Nordic Led Solutions seinä S kokoNordic Led Solutions seinä M kokoNordic Led Solutions seinä L koko

Ulkonäytön tiedot

LED-ulkomainosnäyttö SLED-ulkomainosnäyttö MLED-ulkomainosnäyttö L